Brugerdrevet community management

/Organisk

63% af forbrugere forventer i dag, at virksomheder tilbyder kundeservice på sociale medier, og 90% har allerede været i dialog med en virksomhed gennem deres foretrukne platform. Med vores erfaring og gennemtestede framework håndterer, monitorerer og modererer vi den daglige kommunikation med jeres målgruppe på tværs af platforme, så de føler sig både set og hørt.

“Vi tror, at de brands, der vinder i fremtiden, er dem, som går den ekstra mil. Målgruppen skal føle sig både set og hørt – det får virksomheden til at fremstå menneskelig og tilgængelig. Det giver følgerne et større incitament til at interagere igen, og viser også udadtil til nye besøgende, at virksomheden rent faktisk bryder sig om dem, hvorved et positivt feedback-loop opstår”

- Peter, Partner & COO

Et framework der skaber resultater

Brands kommer ikke længere sovende til succes på sociale medier. Øget konkurrence, algoritmeændringer og dalende performance tvinger brands til at tænke kreativt og arbejde databaseret.
Fase 1
Vi analyserer jeres sociale medier og øvrige digitale tilstedeværelse og udformer derigennem en klar strategi.
Fase 2
Vi påbegynder indholdsproduktionen, udformer målgrupper, budskaber og påbegynder den reelle eksekvering.
icon_noun_Repeat_834889
Fase 3
Vi analyserer vores indsats og resultater holdt op imod jeres KPI’er, og opstiller nye målsætninger.
Fase 4
Vi optimerer vores indsats på baggrund af dataene og skalerer vores aktiviteter.
”Shitstormen er lige om hjørnet”, og med erfaring fra både restaurations-, skønheds, og pharma-branchen, forstår vi at træde varsomt.
En direkte forlængelse af jeres marketingteam, der løbende fremsender nye indsigter og learnings fra kommentarsporene.
Vores framework sikrer en ensrettet, præcis og menneskelig kommunikation samt forbindelse til jeres målgruppe.

Det er ikke nok at være til stede

På trods af sin vigtighed bliver god community management ofte forsømt til fordel for aktiviteter, der kan mærkes mere direkte på bundlinjen. Det mener vi er en stor fejl. Derimod er der stort indtjeningspotentiale ved en korrekt strategi og indsats, herunder nøgleindsigter om jeres produkt, priser og målgruppe samt udpegningen af værdifulde ambassadører, der kan (og vil) advokere for jeres produkt eller ydelse.

Et framework sikrer struktur, kvalitet og effekt

Vores gennemtestede framework er blevet indsat i alt fra mode & skønhed til tung industri. Denne brede erfaring gør det muligt for os at bevæge os ubesværet gennem bunker af kommentarer og beskeder, samt at reagere hensigtsmæssigt på dem alle, uagtet af branchen og platformen.

Udnyt det fulde potentiale

På trods af, at de ofte negligeres, kan kommentarspor og besked-indbakker ofte være guldminer af brugbar viden, gode historier & konstruktiv feedback. Vi indsamler dagligt disse indsigter og rapporterer dem løbende til jer, således at I kan agere hensigtsmæssigt og dele dem med den øvrige organisation.

Vores kompetencer

Klar til at høre mere?

Lad os finde den rette kontaktperson til dig

Hvis du udfylder dine data, så finder vi den rette kontaktperson til dig, som ringer dig op, så hurtigt som muligt.