Engagerende foto & videoindhold, on demand

/Content

En succesfuld tilstedeværelse på sociale medier kræver en høj frekvens, og det er lig med meget indhold. Mange virksomheder har svært ved at opretholde den nødvendige frekvens og producere tilstrækkeligt nok indhold af høj kvalitet. Med en klar strategi og data i ryggen leverer vi højt performende foto & videoindhold til jeres sociale medier.

"Opmærksomheden skal fanges indenfor de første 3 sekunder, og dét er lettere sagt end gjort. Vores erfaring med video tillader os fange modtageren og sikre, at jeres budskab kommer rigtigt ud."

- Aleksander, Head of Content

Højt performende indhold, på tværs af platforme

Vi producerer videoer for alle typer virksomheder, og forstår vigtigheden af at ombryde dem til multi-purpose content, der kan distribueres på tværs af platforme.

Højt performende og visuelt fængende indhold til jeres sociale medier, uagtet af virksomheden og platformen.
En databaseret tilgang til produktionen af kreativt indhold sikrer gennemslagskraft og resonans hos jeres målgruppe.
Opnå jeres fulde potentiale på sociale medier og fokusér på dét I gør bedst, jeres forretning.

Store idéer til små skærme

Den massive kamp om forbrugerens opmærksomhed tvinger virksomheder til at tænke anderledes og kreativt, men kreativitet ligger ikke altid lige til højrebenet. Vi gør en dyd ud af den kreative proces og genererer en lang række kreative idéer og videokoncepter, som præsenteres for jer inden kampstart.

Video er fremtiden

Hvis et billede siger mere end tusind ord, hvad siger en video så? Med forbrugerens dalende opmærksomhedstærskel og den tilspidsede kamp for selvsamme må virksomheder spille på alle cylindre, for at forblive relevante. Videoer er lette at fordele, lette at fordøje og vigtigst af alt er de det mest engagerende content-format, der findes.

Klar til at høre mere?

Kontakt os her eller find vej til vores kontor.

Målbart og mærkbart

90% af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle og de behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst. Videoer fanger altså vores opmærksomhed fordi øjnene tiltrækkes af bevægelse, men det er ikke nok. 
Din målgruppe skal også have lyst til at klikke på, og interagere med, dit indhold. Faktisk skal deres opmærksomhed fanges indenfor de første 3 sekunder, og dét er lettere sagt end gjort. Vores erfaring med video tillader os at tryllebinde modtageren og sikre, at jeres budskab kommer rigtigt ud.

Brand-indhold vinder indpas

Produktbilleder er ikke nok til at tilfredsstille forbrugerne. 
De vil se personlighed, autencitet og kontekst. Ved hjælp af data og kreativitet designer og skaber vi effektfuldt og engagerende indhold, der cementerer jeres virksomheds historie og budskab i hjernen og hjertet hos jeres målgruppe.

Vores kompetencer

Klar til at høre mere?

Lad os finde den rette kontaktperson til dig

Hvis du udfylder dine data, så finder vi den rette kontaktperson til dig, som ringer dig op, så hurtigt som muligt.