Engagerende foto & videoindhold, on demand

/Content

En succesfuld tilstedeværelse på sociale medier kræver en høj frekvens, og det er lig med meget indhold. Mange virksomheder har svært ved at opretholde den nødvendige frekvens og producere tilstrækkeligt nok indhold af høj kvalitet. Med en klar strategi og data i ryggen leverer vi højt performende foto & videoindhold til jeres sociale medier.

"Opmærksomheden skal fanges indenfor de første 3 sekunder, og dét er lettere sagt end gjort. Vores erfaring med video tillader os fange modtageren og sikre, at jeres budskab kommer rigtigt ud."

- Peter, Head of Organic Social

Højt performende indhold, på tværs af platforme

Vi producerer videoer for alle typer virksomheder, og forstår vigtigheden af at ombryde dem til multi-purpose content, der kan distribueres på tværs af platforme.

Højt performende indhold, på tværs af platforme

Vi producerer videoer for alle typer virksomheder, og forstår vigtigheden af at ombryde dem til multi-purpose content, der kan distribueres på tværs af platforme.

Store idéer til små skærme

Den massive kamp om forbrugerens opmærksomhed tvinger virksomheder til at tænke anderledes og kreativt, men kreativitet ligger ikke altid lige til højrebenet. Vi gør en dyd ud af den kreative proces og genererer en lang række kreative idéer og videokoncepter, som præsenteres for jer inden kampstart.

Video er fremtiden

Hvis et billede siger mere end tusind ord, hvad siger en video så? Med forbrugerens dalende opmærksomhedstærskel og den tilspidsede kamp for selvsamme må virksomheder spille på alle cylindre, for at forblive relevante. Videoer er lette at fordele, lette at fordøje og vigtigst af alt er de det mest engagerende content-format, der findes.

Målbart og mærkbart

90% af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle og de behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst. Videoer fanger altså vores opmærksomhed fordi øjnene tiltrækkes af bevægelse, men det er ikke nok. Din målgruppe skal også have lyst til at klikke på, og interagere med, dit indhold. Faktisk skal deres opmærksomhed fanges indenfor de første 3 sekunder, og dét er lettere sagt end gjort. Vores erfaring med video tillader os at tryllebinde modtageren og sikre, at jeres budskab kommer rigtigt ud.

Brand-indhold vinder indpas

Produktbilleder er ikke nok til at tilfredsstille forbrugerne. De vil se personlighed, autencitet og kontekst. Ved hjælp af data og kreativitet designer og skaber vi effektfuldt og engagerende indhold, der cementerer jeres virksomheds historie og budskab i hjernen og hjertet hos jeres målgruppe.

Klar til at høre mere?

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Bliv ringet op

Vi ringer du dig indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op