Medarbejdertrivsel

/Karriere

Hvad er GAIS?

Medarbejdernes velbefindende er i Nordic Social vores absolutte topprioritet. I den forbindelse samarbejder vi med GAIS, der uafhængigt af os måler og analyserer medarbejdernes arbejdslyst. Undersøgelsen er anonym og det giver medarbejderne mulighed for at være så transparente som overhovedet muligt.

 

Arbejdslyst handler om at trives på sit job og være motiveret, for at gå på arbejde. Vi bruger undersøgelsen aktivt til at sikre at medarbejderne i Nordic Social har det godt, og at eventuelle problemstillinger bliver taget i opløbet. 

”Kulturen er noget af det vigtigste for mig på en arbejdsplads, og Nordic Social er uden tvivl det sted, jeg nogensinde har arbejdet, hvor jeg har oplevet den bedste kultur. Selvom vi arbejder hårdt, er seriøse og professionelle, så er humøret altid højt. Vi løfter i samlet flok, og hvis nogen har brug for ekstra hjælp til noget, er der altid nogen, der springer til. Ingen bliver nogensinde ladt i stikken. Vi passer på hinanden og har det oprigtigt godt med hinanden. Vi kan lide at bruge tid sammen – også udenfor arbejdstiden. Det er så fantastisk at være et sted, hvor man føler sig tryg med hinanden og har det sjovt sammen.”

- Monica, Associate Social Media Specialist

Læs den seneste rapport

1. halvår 2021

Kollegaer 90/100

Branchens gennemsnit:  78/100

Hvordan går det med kollegaerne? Dette omhandler hvordan det går med kollegaskabet, om der er tillid mellem medarbejderne, og om de har et godt samspil både fagligt og socialt.

Ledelse 84/100

Branchens gennemsnit:  71/100

Hvordan har jeg det med min leder? Dette viser forskellige aspekter af oplevelsen af ledelsen i Nordic Social. Her bliver der spurgt ind til om medarbejderen oplever sin nærmeste leder som en dygtig leder, om der er tillid og en god relation samt lederens sociale og faglige kompetencer.

Medbestemmelse 77/100

Branchens gennemsnit:  72/100

Bliver jeg hørt? Medbestemmelse handler om at opleve sig inddraget og have indflydelse på eget arbejde. Oplever medarbejderen, at der er frihed og mulighed for selv at påvirke og strukturere sit arbejde.

Mestring 84/100

Branchens gennemsnit:  75/100

Lever jeg op til kravene? Mestring handler om følelsen af at kunne beherske de situationer, medarbejderen stilles overfor. Om at føle sig tilstrækkelig og kompetent i mødet med de daglige arbejdsopgaver og at udvikle sig.

Resultater 81/100

Branchens gennemsnit:  76/100

Kan mine resultater ses og mærkes? Resultater handler om at opleve, at man gør fremskridt og skaber konkrete resultater af ens arbejde. Der bliver derfor spurgt ind til om der er klare mål for ens arbejde og om det er tydeligt for medarbejderen hvornår han/hun har opnået sine mål og delmål.

Balance 74/100

Branchens gennemsnit:  67/100

Er der tid til det hele? Balance handler om ligevægt. Det gælder både indenfor arbejdet, hvor der skal være balance mellem opgaver og tid, og det gælder balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Mening 86/100

Branchens gennemsnit:  77/100

Betyder det noget? Mening handler om oplevelsen af at bruge arbejdslivet på noget meningsfuldt. Her bliver der spurgt ind til om opgaverne giver mening i sig selv, om medarbejderen har følelsen af at bidrager til noget større og om medarbejderen føler sig godt tilpas i sin rolle.

Følg med på Instagram

[instagram-feed]

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op