Instagram annoncering drevet af data

/Annoncering

Med afsæt i data skaber vi unikke og veldesignede annoncer til din målgruppe med det perfekte budskab og en klar CTA, som fanger deres opmærksomhed (og deres informationer).

“Mange annoncører behandler ikke Instagram som en individuel platform med unikke fordele og muligheder, og det går udover deres performance”

- Tobias, Head of Paid Social

Et framework der skaber resultater

Brands kommer ikke længere sovende til succes på sociale medier. Øget konkurrence, algoritmeændringer og dalende performance tvinger brands til at tænke kreativt og arbejde databaseret.
Fase 1
Vi analyserer jeres sociale medier og øvrige digitale tilstedeværelse og udformer derigennem en klar strategi.
Fase 2
Vi påbegynder indholdsproduktionen, udformer målgrupper, budskaber og påbegynder den reelle eksekvering.
icon_noun_Repeat_834889
Fase 3
Vi analyserer vores indsats og resultater holdt op imod jeres KPI’er, og opstiller nye målsætninger.
Fase 4
Vi optimerer vores indsats på baggrund af dataene og skalerer vores aktiviteter.
Korrekt brug af data sikrer maksimalt udbytte af dine annoncekroner, måned efter måned.
Menneskelig kreativitet giver visuel kontekst til dataene, og garanterer effektfulde annoncer, der skærer igennem støjen.
En dyb forretningsforståelse og bred erfaring fra flere industrier og brancher giver dig de bedste performance-vilkår.

Pris og placeringer

Med en gennemsnitlig CPC på 4,5 kr. og en CPM på 40 kr. kan annoncering på Instagram være op til 70% billigere end annoncering på Facebook. Disse grundvilkår skaber et stort potentiale for annoncører – særligt når det kommer til at teste nye vindende strategier og budskaber. Vores indgående kendskab til platformen sikrer, at dine annoncer og budskaber vises de korrekte steder.

En platform bygget til performance

75% af platformens brugere reagerer på annoncer i deres nyhedsfeed, og over 1/3 af dem har brugt Instagram til at købe et produkt online. Dette faktum alene gør Instagram til en effektiv vækstdriver, men konkurrencen er stor, og du kommer ikke sovende til succes. Vores databaserede indsats, erfaring og indsigter på tværs af brancher tillader os at indfri jeres fulde potentiale på platformen.

Klar til at høre mere?

Kontakt os her eller find vej til vores kontor.

Kreativ, praktisk, god

Med Instagram kan du udnytte den mest visuelt engagerende platform til at skabe interesse for dine produkter og ydelser. Vi oversætter konkret data til visuelt fængende annoncer og tester både foto, karrusel, video og story-formater for at sikre det højeste afkast på dine annoncekroner.

Relevant for alle, også B2B

Omtrent 30% af den danske befolkning er til stede på Instagram. Med lidt hurtig hovedregning kan vi konkludere, at din målgruppe med stor sandsynlighed er til stede, også selvom det er topchefer i C20-virksomheder. I B2B er kunderejsen ofte lang, og det handler derfor om at være med dem hele vejen. Vi forstår vigtigheden for cross-channel marketing, og sørger for at jeres budskaber ramme de rigtige personer på de rigtige tidspunkter.

Vores kompetencer

Klar til at høre mere?

Lad os finde den rette kontaktperson til dig

Hvis du udfylder dine data, så finder vi den rette kontaktperson til dig, som ringer dig op, så hurtigt som muligt.