Konceptudvikling til sociale medier

/Content

Sociale medier drukner i indhold. Aldrig har der været større kamp om forbrugerens opmærksomhed og aldrig har det været sværere for virksomheder at brænde igennem. Uagtet af målsætningen, og om I leder efter sjove, skæve eller faglige koncepter til jeres sociale medier, har vi løsningen for jer.

“Vi mener ikke at kreativitet og data er uforenelige størrelser. Derfor har vi samlet menneskelig kreativitet og kunstig intelligens under ét tag, da vi ved at dét er vejen til succes på sociale medier.”

- Peter, Head of Organic Social

Visuelle eksempler på stories og posts

Vi kombinerer kreativitet med en solid forretningsforståelse, så du kan blive markedsleder på sociale medier.

Få originalt, varieret og relevant indhold til jeres målgruppe
Bliv klogere på markedstendenser, nye trends og best-practices
Udnyt det fulde potentiale af jeres sociale medier

Specialister i sociale medier

Hos Nordic Social er vi 100% specialiseret i sociale medier. Vi tager vores faglighed meget seriøst, og er altid på forkant med trends og nye tendenser. Denne dybe forståelse giver os nogle klare fordele, da vi ved hvor de forskellige indholdstyper, koncepter og formater får størst gennemslagskraft.

Store idéer til små skærme

Kreativiteten er i højsædet for at sikre engagerende og originale idéer med gennemslagskraft. Uanset om der er tale om større videoproduktioner eller short-format beror vores koncepter på dybe indsigter, for at sikre effektfuldt indhold, der ræsonnerer med jeres målgruppe.

Adfærdspsykologi og den subtile manipulation

Mennesker er dybt irrationelle væsener, der i allerhøjeste grad drives af følelser. Vi påvirkes hver eneste dag på et subtilt niveau, og helt ubevidst vil vi allerhelst forblive i Kahnemans ”system-1”, hvor vores beslutningsapparat er på automatpilot og ikke kræver det store energiforbrug. Med adfærdsdesignet kan vi vække ubevidste følelser hos målgruppen gennem vores indhold, og derigennem påvirke dem til at tage handling.

Vores kompetencer

Klar til at høre mere?

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op