Mød Monica!

Monica har været ansat som Associate Social Media Specialist siden April 2021. I interviewet herunder kan du læse om Monicas oplevelse med at arbejde hos Nordic Social.

”Kulturen er noget af det vigtigste for mig på en arbejdsplads, og Nordic Social er uden tvivl det sted, jeg nogensinde har arbejdet, hvor jeg har oplevet den bedste kultur. Selvom vi arbejder hårdt, er seriøse og professionelle, så er humøret altid højt. Vi løfter i samlet flok, og hvis nogen har brug for ekstra hjælp til noget, er der altid nogen, der springer til. Ingen bliver nogensinde ladt i stikken. Vi passer på hinanden og har det oprigtigt godt med hinanden. Vi kan lide at bruge tid sammen – også udenfor arbejdstiden. Det er så fantastisk at være et sted, hvor man føler sig tryg med hinanden og har det sjovt sammen.”

- Monica, Associate Social Media Specialist

Hvad fik dig til at søge job hos Nordic Social?

Da jeg så stillingsopslaget som Associate Social Media Specialist, kunne jeg sige ‘tjek’ ved nærmest alle ansøgningskriterierne, så jeg kunne slet ikke lade være med at søge jobbet! Nordic Social arbejder med nogle imponerende kunder, så jeg vidste, at jeg ville kunne udvikle mig sindssygt meget i denne stilling. Jeg kunne også se, at jeg i netop denne stilling ville komme til at arbejde med flere af mine store passioner, som er kommunikation, tekstforfatning, organisationsstrategi og sociale medier.

Hvad er det bedste ved Nordic Social?

Det er svært at vælge én ting. Men fagligt er det bedste nok, at vi fra første dag får kæmpe ansvar. Siden jeg startede, har min læringskurve været stødt stigende. Jeg bliver på en og samme tid udfordret og motiveret, og det gør hver dag vildt spændende. I min stilling som Associate Social Media Specialist spænder arbejdsopgaverne så bredt, så to dage er sjældent ens, og det gør bare, at man aldrig kører fast.

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?

Det bedste er, at de altid har ja-hatten på. Fra første dag var de super imødekommende. Man kan slet ikke undgå at blive i godt humør af at arbejde med dem. De føles ikke kun som kolleger, men som venner.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Det svinger meget fra uge til uge. Hver måned har vi en fast rutine i, hvad vi skal nå. Den første uge af måneden går som regel med at udarbejde dataanalyser for den forgangne måned til vores kunder. De næste to ugers tid går som regel med content produktion. Vi er på foto- og videoshoots og udarbejder content planer for vores kunder. Når planerne godkendes, skal vi selvfølgelig planlægge dem i vores forskellige delingsværktøjer. Hver eneste dag laver jeg også community management for alle mine kunder. Der er masser af rum til at være kreativ, og samtidig er dagene meget forskellige, og det synes jeg bare er rigtig fedt!

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Nordic Social?

GØR DET! Det lyder så kliché, men man misser 100% af de chancer, man ikke tager. Skriv en killer ansøgning og få den sendt afsted, før det er for sent. Du vil ikke fortryde det!

Sulten for mere?

Gå til karriere siden eller læs mere om os.

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op