Sådan arbejder vi

/Om os

Vi er overbeviste om, at tilfældige aktiviteter afføder tilfældige resultater. Derfor arbejder vi altid ud fra vores gennemtestede framework, der sikrer struktur og konstant udvikling.

4 steps til den optimale strategi - hver gang

Fase 1
Vi analyserer jeres sociale medier og øvrige digitale tilstedeværelse og udformer derigennem en klar strategi.
Fase 2
Vi påbegynder indholdsproduktionen, udformer målgrupper, budskaber og påbegynder den reelle eksekvering.
icon_noun_Repeat_834889
Fase 3
Vi analyserer vores indsats og resultater holdt op imod jeres KPI’er, og opstiller nye målsætninger.
Fase 4
Vi optimerer vores indsats på baggrund af dataene og skalerer vores aktiviteter.

Klar til at høre mere?

Kontakt os her eller find vej til vores kontor.

Digitale fodspor og psykografisk data

Da forbrugerens digitale spor kan indsamles og analyseres, kan vi tage skridtet videre fra målgruppens demografi til forbrugerpsykografien. AI kan læse målgruppens adfærd på et meget mere detaljeret niveau og derigennem anticipere deres næste skridt, motivationer og ønsker baseret på deres tidligere handlinger. Hver interaktion med jeres virksomheds indhold er blot endnu et datapunkt til systemets kontinuerlige læringskurve.

Data er ikke nok

Data er et af vor tids mest misbrugte termer. Data er nemlig i sig selv ikke værdifuldt. Ofte kommer data fra en række forskellige kilder og formater, men kun få formår at samle trådene og udnytte deres fulde potentiale. Vores system behandler dataene uafhængigt af menneskelige fordomme, manuelle fejl og skjulte dagsordener, og forbinder alle datapunkterne til ét samlet knudepunkt, hvilket tillader os at se hele billedet.

Kreativitet er det 21-århundredes olie

Forbrugere har i dag en utrolig kort attention-span. Det stiller store krav til det indhold, virksomheder sætter i verden. AI hjælper os med at automatisere og optimere repeterede processer, hvilket frigiver tid til vores specialister til mere kreativt og strategisk arbejde, da det er her værdien skabes.

Klar til at høre mere?

Lad os finde den rette kontaktperson til dig

Hvis du udfylder dine data, så finder vi den rette kontaktperson til dig, som ringer dig op, så hurtigt som muligt.