Content Specialist

Ansøgningsfrist: Til rette kandidat findes

Content Specialist

Ved du, hvad der trender mest på TikTok, eller om det er Reels eller IGTV, der rykker algoritmen lige nu? Og kender du forskellen på en top performende top-funnel eller mid-funnel video ad?

Bare rolig, vi forventer ikke, du kan alle svarene. Vi forventer blot, at du har drivet/lysten til at finde ud af det!

Om stillingen

Som Content Specialist hos Nordic Social vil der være meget ansvar fra dag ét, og vi kan lige så godt være ærlige; der er masser at lave, og det er altafgørende, at du kan arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten og det store overblik!

Du kommer til at få det primære ansvar for al foto- og videoproduktion, og vil være en del af det kreative team. Her vil du referere direkte til vores Head of Content, Aleksander, samt arbejde tæt sammen med content teamet og alle vores dygtige specialister på tværs af afdelinger.

Lad os gøre det lidt mere konkret. Her er, hvad du kan forvente i det daglige:

 • Foto- og videoproduktion, videoredigering samt ombrydning og eksportering af content til vores kunder
 • Foto-indhold til egne sociale medier, blog og hjemmeside mm.
 • Videoindhold til egen markedsføring, webinarer, interviews, rekruttering mm.
 • Art-direction og koordinering af eksterne leverandører på større produktioner

Om dig

Vi forestiller os, at du har solide kompetencer med professionel foto- og videoproduktion og har arbejdet med det i minimum et år. Dine personlige kvalifikationer lægger vi også stor vægt på, og vi forventer, at du har masser af gå-på-mod og en lyst til at bidrage til den gode arbejdsdag. 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Kender processen fra A-Z. Alt fra den nødvendige præproduktion til et veludført shoot, med den rette postproduktion til hver gang at kunne levere content, du selv er stolt af.
 • Har mentaliteten “Let’s put a smile on your face (Joker emoji)”, især når du er på shoot hos kunderne. Kemien er altafgørende for et perfekt stykke arbejde. 
 • Er strategisk anlagt og kan tænke på fødderne i uvante situationer. 
 • Er kommunikativt stærk og kan excellere på skrift såvel som i tale.
 • Er ambitiøs og trives i et ungt miljø, hvor der forventes at tage ansvar.

Det vil også være en fordel, hvis din personlighed ikke er helt forfærdelig. Vi kommer alligevel til at bruge en del tid sammen, og det kunne være lækkert, hvis vi kunne nyde den.

Hvad tilbyder vi?

Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team med topmotiverede kollegaer, som alle brænder for sociale medier. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor alle står sammen omkring indfrielsen af de samlede mål, og hvor det er medarbejderne, der er i fokus! Det sociale samvær omkring en god arbejdsplads vægter vi nemlig højt!

Vi tilbyder blandt andet: 

 • Mulighed for udvikling – Både professionelt og personligt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for det, de laver.
 • Frokostordning.
 • Fri adgang til fitnessfaciliteter.
 • Ad libitum økologisk kaffe, sodavand, energidrikke, te, frugt og sunde snacks.
 • Mandags morgenmad, onsdagskage, fredagsbarer, sociale arrangementer og fede fester!
 • En sjov hverdag i et ungt team med et stærkt fællesskab – her kan du altid få en high five (bare du husker spritten)!

Om Nordic Social

Nordic Social er et københavnerbaseret digitalt bureau med speciale i sociale medier. Bureauet blev stiftet i december 2018 og tæller i dag et knivskarpt team på 19 personer. Vi nørder sociale medier for andre virksomheder, store såvel som små, så deres brands står helt skarpt, og deres budskab når ud til de helt rigtige!

Vi er ikke som de andre bureauer. Vi arbejder hver eneste dag på at cementere os selv som thought-leaders og for at blive dét bureau, som vores samarbejdspartnere er stolte af at have. Vi behandler vores samarbejdspartnere, som de var de eneste og går altid den ekstra mil for at sikre deres position som markedsledere på sociale medier.

Vi stræber efter at være en fantastisk arbejdsplads med de bedste rammer for vores medarbejdere. Et sted hvor der er plads til alle – et sted uden spidse albuer og fingerpegning. Vi tager ansvar for os selv, vores opgaver og vores kunder. Vi ansætter kun folk, der er bedre end os selv, og vi spiller hinanden gode, for at nå det ultimative fælles mål – “at vores samarbejdspartnere skal blive industriledere på sociale medier”. Innovation er i højsædet, og vi er altid på forkant med teknologien og dens udvikling.

Fik vi ikke svaret på alle dine spørgsmål? Ingen panik. 

Vores Head of People and Culture, Caroline Alhof, er nemlig tilgængelig dag og nat på +45 26 28 51 25, dog helst ikke om natten og gerne indenfor almindelig arbejdstid 😉

Du er også altid velkommen til at sende hende en mail på ca@nordicsocial.dk.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

De bedste hilsener,
Team Nordic Social

Søg stilling

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op