Ressourcer

15 Nyhedsbreve om Sociale Medier og Digital Marketing

photo-1567473030492-533b30c5494c-uai-800x600-1

Indholdsfortegnelse

Søger du viden om marketing?

Hvis du arbejder med digital marketing og sociale medier, så ved du hvor hurtigt tingene ændrer sig. Der kommer konstant nye opdateringer, folk finder på nye strategier, og konkurrencen og kompleksiteten stiger.

Når du arbejder i sådan en branche er det alfa og omega at holde sig opdateret.

Derfor har jeg samlet en oversigt over alle de nyhedsbreve jeg selv abonnerer på, og som hjælper med at holde mig opdateret på alt indenfor marketing.

Enjoy!

1. Klassikeren: AdAge

AdAge er en all-time klassiker. Jeg elsker deres nyhedsbreve, da de ofte har fokus på fede reklamer og annoncer, mange af dem prisvindende. Der er lidt for meget fokus på priser og præmier, men den er sgu egentlig meget god.

Tilmeld dig her.

2. Social Media nyhedsjunkien: Social Media Today

Er du afhængig af nyheder omkring sociale medier? Så skal du nok følge Social Media Today. De er altid på pletten med de nyeste opdateringer og ændringer på sociale medier. Nyhedsbrevet dækker alt fra LinkedIn til TikTok. Jeg har været fan i et par år, og vil fortsat være det.

Tilmeld dig her.

3. Nørden: Emarketer

Er du bare en vaskeægte marketing nørd? Ville du få 12 til eksamen i Pixel og konverteringssporing? Så er dette nyhedsbrev noget for dig. Emarketer leverer data, indsigt og nyheder, som ikke bare er ultra relevante men interessante. En klar anbefaling fra mig.

Tilmeld dig her.

4. E-com Eksperten: Confect.io

Andreas Nielsen fra Confect.io deler via hans nyhedsbrev ‘Grand Theft Ads’ nogle af de bedste ads fra de fedeste virksomheder. Det er en super god inspirationskilde for mig, særligt ift. Dynamiske produktannoncer (DPA’er).

Tilmeld dig her.

5. Alt-om-alt: AdWeek

AdWeek laver bare et super godt nyhedsbrev når det kommer til marketing og reklamer. Nyhedsbrevet inkluderer historier, tips og surprise…. nyheder. Hvis du interesserer dig for marketing skal du tilmelde dig dette nyhedsbrev. End of story.

Tilmeld dig her.

6. Social Media Manageren: Nordic Social

Ja, selvfølgelig nævner jeg mit eget nyhedsbrev. Med dette nyhedsbrev gør jeg det nemmere for dig. Vi samler nemlig alle de vigtigste nyheder, tips, tricks, trends og tendenser i et enkelt nyhedsbrev.

Tilmeld dig i bunden af siden.

7. CMO’ens bedste ven: CMO Today

Er du Chief Marketing Officer, Marketingchef, Head of Marketing, eller bare kongen af marketing i din virksomhed? Jamen så skal du da helt klart abonnere på Wallstreet Journal’s CMO Today – nyhedsbrevet til CMO’en. Dejlige opdateringer fra marketingbranchen, som altid er relevante og spot-on.

Tilmeld dig her.

8. Vækstnørden: Grow.co

Når du trykker på linket læser du overskriften: “The world’s leading community for for growth-focused consumer brands”. Det lyder af meget, men det er faktisk meget mere. Nyhedsbrevet har +20.000 professionelle growth hackers, og deler viden om alt fra customer retention til customer acquisition (SaaS marketers will understand).

Tilmeld dig her.

9. Instagram nørden: Later Media

Siden vi startede Nordic Social har jeg været fan af Later. De er bare ultranørdede når det kommer til Instagram. Så hvis Instagram er en vigtig kanal for dig, eller hvis du ønsker at blive det en dag, så skal du tilmelde dig dette nyhedsbrev. Det spiller bare. Deres content er verdensklasse, og deres indlæg er bare godt strikket sammen.

Tilmeld dig her. 

10. Den med meget tid: The Hubspot Marketing Blog

Har du meget tid, eller er du bare en kæmpe marketing nørd? Så tilmeld dig Hubspots Marketing Blog. Hvis du ser bort fra deres click-baity headlines, så er det faktisk en virkelig fed videnskilde. Det fedeste ved dette nyhedsbrev er at kvaliteten er meget gennemgående, og at de går i dybden med de berørte emner.

Tilmeld dig her.

11. Tech og produkt researcheren: Producthunt

Okay, you got me. Dette er ikke en decideret marketing nyhedsbrev. Men Producthunt sender en masse fede nyhedsbreve ud med opdateringer på de nyeste tools og produkter, hvoraf mange af dem er marketingrelaterede. Det giver en spændende indsigt i techbranchen og hvilke produkter der trender lige nu.

Tilmeld dig her.

12. SoMe Eksaminatoren: The social media examiner

The Social Media Examiner var nogle af de første på dansegulvet da social media ballet blev åbnet. De har leveret viden og godt content siden 2009. Det er nu en stor organisation, og pumper derfor utrolig meget god information ud. En klar anbefaling fra denne social media nørd.

Tilmeld dig her.

13. Den digitale don: DigitalMarketer

Ville du være Don Corleone hvis livet var Godfather IV: Return of the ROAS? DigitalMarketer er nyhedsbrevet for dig. Tips, tricks, hacks, værktøjer, tools, templates, og en masse andre konkrete ting du kan bruge i din hverdag vil flyve direkte ind i din indbakke.

Tilmeld dig her.

14. Facebook Fanboyen: Facebook Business

Kender du udtrykket “straight from the horses mouth”? Det beskriver meget godt hvorfor du skal abonnere på Facebooks eget nyhedsbrev for business. Facebook er gode til at dele de seneste opdateringer, samt nyheder, begivenheder og produktlanceringer.

Tilmeld dig her.

15. Marketing Mandens Go-to: MarketingLand

MarketingLand har en masse forskellige fede kategorier på deres nyhedsbrev. Kategorierne er delt op i Social, SEM, SEO, Analytics, Display, osv. Dette er klart en af mine yndlings, og alt det de sender ud er spitzenklasse.

Tilmeld dig her.

Tak fordi du læste med!

Det var min oversigt over de vigtigste nyhedsbreve for dig som arbejder med sociale medier og digital marketing.

Hvis du har nogle flere gode nyhedsbreve som du kan anbefale, så kan du altid sende dem min vej, ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.