Drevet af data og god kaffe

/Om os

Hos andre bureauer er sociale medier stadig bare et tilkøb, og det går ud over deres kunders performance og pengepunge. I Nordic Social tager vi sociale medier seriøst, og det bør du også.

Klar til at høre mere?

Kontakt os her eller find vej til vores kontor.

"Ordentligt arbejde, hver gang"

Vi er ikke som de andre bureauer. Hver eneste dag arbejder vi på at cementere os selv som thought-leaders og for at blive dét bureau, som vores samarbejdspartnere er stolte af at have. Vi behandler vores samarbejdspartnere, som de var de eneste, og går altid den ekstra mil for at sikre deres position som markedsledere på sociale medier.

Vi tager sociale medier seriøst og går den ekstra mil, for at sikre fremdrift for vores for dig og din virksomhed. Vi arbejder hver dag på at blive dét bureau, som vores samarbejdspartnere er stolte af at have. 

Vi er altid på forkant med udviklingen i branchen samt nye trends og tendenser. Vi sigter hver dag efter at være toneangivende, og for at holde vores samarbejdspartnere ajour på udviklingen.

Vores indsats har dybe rødder i data, som gennemsyrer hele vores forretning. Dette tillader os at træffe velovervejede og evidensbaserede beslutninger for vores samarbejdspartnere og sikre dem resultater måned efter måned.

Fremragende service, endnu bedre resultater

Håndterer
+ 0 mio kr.
Aktive på
0 sprog
Kaffekopper drukket
+ 0

Vores kultur

Vi vil skabe en fantastisk arbejdsplads med de bedst mulige rammer for vores medarbejdere. Et sted hvor der er plads til alle – et sted uden spidse albuer og fingerpegning. Vi tager ansvar for os selv, vores opgaver og vores kunder. Vi ansætter kun folk, der er bedre end os selv, og vi spiller hinanden gode for at nå det ultimative fælles mål – at vores samarbejdspartnere skal blive industriledere på sociale medier. Innovation er i højsædet, og vi er altid på forkant med teknologien og dens udvikling.

Nusha Riis Hassani

Senior Paid Social Specialist

Tobias Madsen

Head of Paid Social

Alexander M. Wulsch

Partner & CMO

Mooj Al-Dulaimi

Content Specialist

Emil Klitmose

Partner & CEO

Caroline Alhof

Head of People & Culture

Aleksander Svindt

Head of Content

Monica Hessellund

Associate Social Media Specialist

Freja Hansen

Paid Social Specialist

Hajal Dudus

Associate Social Media Specialist

Lasse Christiansen

Head of Organic Social

Nikki Bjurling

Student Assistant

Oskar Rumle Rasmussen

Video Specialist

Emily Darret

TikTok Specialist

Alberte Lund

Student Assistant

Josefine Lehnér

Intern

Klar til at høre mere?

Lad os finde den rette kontaktperson til dig

Hvis du udfylder dine data, så finder vi den rette kontaktperson til dig, som ringer dig op, så hurtigt som muligt.