Om Nordic Social

Sådan arbejder vi

Sociale medier rykker hurtigt, men det gør virksomheder også. Derfor gør vi en dyd ud af, at forstå vores kunders virksomhed, industri samt udfordringer og muligheder. Det gør os bedre rustet til at håndtere opgaven, give god rådgivning, og til at navigere vores kunder sikkert gennem uventede situationer.

Vores samarbejder starter derfor altid med en grundig onboarding, hvor vi ikke bare lærer virksomheden at kende, men menneskerne bag. Vi er nemlig overbeviste om at et tæt og kollaborativt samarbejde baner vejen for de gode resultater.

Agilitet, holistisk rådgivning og førsteklasses service.

Vores historie

 

2018
Nordic Social bliver etableret i december måned med en klar vision om at blive det absolut bedste social media bureau i Danmark.

2019 – 2020
Vi lejede vi os ind på vores første kontorplads og smurte ærmerne op. De første kunder begyndte at komme ind, og vi tilbragte hver eneste ledige time på at forfine vores håndværk. De første ansatte fandt desuden deres plads hos os, og vi indtog langsomt, men sikkert, vores plads i markedet. Vi lancerer desuden vores podcast, som hurtigt krøb sig op på top-10 listen over marketingpodcasts i landet.

2021 – 2022
Nordic Social er blevet et velkendt navn i branchen. Og ikke nok med at vi på dette tidspunkt havde fantastiske kunder og samarbejdspartnere – så havde vi også opbygget et utroligt stærkt team. I denne periode begynder vi at få en del presseomtale for vores pionerende indsats på TikTok, og vi bliver løbende inviteret til et utal af speaking gigs, podcasts og konferencer.

2023-2024
Hvem ved? Èn ting er sikkert, vi kommer kun til at fortsætte. Fortsætte med at skabe værdi vores kunder, med at uddanne branchen, med at uddanne vores teams og med at forfine vores håndværk og vores processer. 

Vi fortsætter.

Nordic Social i tal

  • Udgav Europas første officielle TikTok Performance Case
  • Er aktive i +12 internationale markeder
  • Håndterer +100 mio. kr. i årligt spend
  • Håndteret +100 Kunder & Projekter håndteret
  • Håndteret +50 Influencer samarbejder

I Nordic Social uddanner vi branchen.

People

Cecilie Fisker

Senior Social Media Specialist

Freja Hansen

Senior Paid Social Specialist

Emil Klitmose

Chief Executive Officer

Isabella Maria Jakobsen

Senior Paid Social Specialist

Peter Klit

Head of Social Media

Monica Hessellund

Senior Social Media Specialist

Nikki Bjurling

Junior Social Media Specialist

Alexander Morabbi

Partner

Hajal Dudus

Social Media Specialist

Meho Boskailo

Associate Paid Social Specialist

Nicoline Lykke

Associate Social Media Specialist

Alberte Lund

Junior Social Media Specialist

Heidi Colina

Client Manager

Kristoffer Storm

Paid Social Specialist

Leander Wewer

Paid Social Specialist

Stephanie Varum

Senior Paid Social Specialist

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.