Facebook Messenger bliver simplificeret

/Academy
Facebook vil gøre Messenger "lettere" og "hurtigere" med nye opdateringer.
Estimeret læsetid: 2 minutter

Mail

Del

Tweet

Så kom der igen en ny opdatering fra Facebook ift. Facebook messenger. I sidste uge offentliggjorde Facebook at de fjerner “udforsk” knappen, eller “discover” funktionen som det hedder på engelsk. Dette betyder at der fra nu af kun vil være de to tabs “personer” og “chat”. Bots, spil og og andre funktioner er nu blevet helt fjernet.

Facebook har ikke specifikt udtrykt hvad ændringerne skyldes, men man kan selvfølgelig gætte. Facebook har jo udtrykt at de har en plan om at gøre Messenger “lettere” og hurtigere”. Det skal have en specifik funktion, og det er at tillade kommunikation. Det handler nemlig ikke om at det skal være sin egen app, men blot en forlængelse af Facebook app’en. Vi antager at det er derfor at Facebook har valgt at give disse funktioner øksen.

Ydermere kan det også tænkes at beslutningen er økonomisk motiveret. Facebook laver jo nu ads i Facebook Stories, og har ikke så meget behov for “udforsk” tabben for at tjene penge på deres Messenger app. Denne ændring kan muligvis nudge folk i mod at bruge Facebook Stories hyppigere, hvilket er noget som Facebook selvfølgelig har i deres interesse. 

Til sidst skal det nævnes at det nok også har det formål at gøre brugeroplevelsen bedre. Hvor der før var disse features som havde til formål at fange din opmærksomhed, er alt simplificeret for at  gøre oplevelsen med at bruge chat funktionen bedre. Facebook vil fremhæve dine vigtigste kontakter og prioritere din kontaktliste bedre generelt. 

Vi regner med at alle disse funktioner bliver rullet ud i denne uge. Det bliver spændende at se hvordan Facebook Messenger vil ændre sig  fremtiden.

Her er hvordan messenger plejede at se ud:

Og her kan det ses hvordan Messenger vil se ud i fremtiden:

Sulten for mere? Læs flere relaterede nyheder.

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

E-bog: Fremtidens Sociale Medier

* Downloader du e-bogen accepterer du samtidig at modtage marketings materiale fra Nordic Social ApS. Du kan altid framelde dig igen.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op