Ressourcer

Facebook Messenger bliver simplificeret

sociale-medier-twitter-nordic-social

Indholdsfortegnelse

Så kom der igen en ny opdatering fra Facebook ift. Facebook messenger. I sidste uge offentliggjorde Facebook at de fjerner “udforsk” knappen, eller “discover” funktionen som det hedder på engelsk. Dette betyder at der fra nu af kun vil være de to tabs “personer” og “chat”. Bots, spil og og andre funktioner er nu blevet helt fjernet.

Facebook har ikke specifikt udtrykt hvad ændringerne skyldes, men man kan selvfølgelig gætte. Facebook har jo udtrykt at de har en plan om at gøre Messenger “lettere” og hurtigere”. Det skal have en specifik funktion, og det er at tillade kommunikation. Det handler nemlig ikke om at det skal være sin egen app, men blot en forlængelse af Facebook app’en. Vi antager at det er derfor at Facebook har valgt at give disse funktioner øksen.

Ydermere kan det også tænkes at beslutningen er økonomisk motiveret. Facebook laver jo nu ads i Facebook Stories, og har ikke så meget behov for “udforsk” tabben for at tjene penge på deres Messenger app. Denne ændring kan muligvis nudge folk i mod at bruge Facebook Stories hyppigere, hvilket er noget som Facebook selvfølgelig har i deres interesse. 

Til sidst skal det nævnes at det nok også har det formål at gøre brugeroplevelsen bedre. Hvor der før var disse features som havde til formål at fange din opmærksomhed, er alt simplificeret for at  gøre oplevelsen med at bruge chat funktionen bedre. Facebook vil fremhæve dine vigtigste kontakter og prioritere din kontaktliste bedre generelt. 

Vi regner med at alle disse funktioner bliver rullet ud i denne uge. Det bliver spændende at se hvordan Facebook Messenger vil ændre sig  fremtiden.

Her er hvordan messenger plejede at se ud:

Og her kan det ses hvordan Messenger vil se ud i fremtiden:

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.