Ressourcer

Mark Zuckerberg lancerer Facebook Shopping

facebook-shopping-scaled-uai-1440x1080-1

Indholdsfortegnelse

Hvad er Facebook Shops?

Facebook shops er din webshop, på Facebook. Dine kunder vil gennem Facebooks egen platform kunne vælge og tilføje produkter til kurven – akkurat som på din webshop.

Det er desværre kun i USA, at du kan købe produkterne igennem Facebooks eget betalingsmodul. Men de har i samarbejde med blandt andet Shopify, BigCommerce og WooCommerce opsat en friktionsløs integration, som gør købsrejsen nem for dine kunder.

Facebook planlægger løbende videreudvikling af Facebook Shopping med AI og AR systemer, som organisk (ikke-betalt markedsføring) vil fremvise dine produkter til relevante personer baseret på blandt andet: interesse, købsmønstre og et hav af andre datapunkter.

I Nordic Social følger vi spændt med på udviklingen og glæder os til det organiske arbejde med Facebook Shops, men det bliver specielt spændende at implementere i i vores tilgang med Facebook annoncering.

Vi vil sørge for at udarbejde en guide til jer, når vi har draget erfaringer og fået indsamlet den tilstrækkelige mængde af data.

In the near future Shops will use our AI and augmented reality tech to create better shopping experiences. We’ll automatically identify and tag products in feeds so people can easily click-through to purchase when they find things they like.

Mark Zuckerberg

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Gør som 5.000 andre og modtag månedlige growth hacks indenfor digital marketing. Månedlig rapporter over trends på de sociale medier og nyheder.

Ved at trykke ’tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage eller kontakte os.