Ressourcer

Hjælp til TikTok – Lad eksperterne guide dig

hjaelp-til-tiktok-lad-eksperterne-guide-dig

Indholdsfortegnelse

Hvordan kommer vi i gang med TikTok? Sådan er der mange virksomheder og brands, der tænker, men i virkeligheden er udfordringen mindre, end man lige regner med. Det kræver bare et skub i den rigtige retning. Lad os gøre dig klogere på det.

Verdens hurtigst voksende platform

TikTok vokser sig hurtigt ind i hjerterne på både brugere og brands, så hvis du skal erobre din målgruppe før konkurrenterne, så er det nu, du skal i gang!

Men hvordan kommer du i gang, og hvad kan du eventuelt få hjælp til? Det har vi sammenfattet en tjekliste over nedenfor.

Nedenfor har vi sammenfattet en tjekliste over, hvad du skal forhold dig til, når du skal på TikTok.

Hvad skal du forholde dig til, når du skal på TikTok?

  1. Spørg dig selv, hvad formålet er med at starte en TikTok profil? – Vil du øge brand awareness, kommunikere med forbrugerne, få konverteringer, give brugerne indsigt i brandet behind-the-scenes, nå ud til en ny eller eksisterende målgruppe eller noget helt andet?
  1. Hvad kræver det at nå jeres mål? – Indhold, statister, videoer, rekvisitter, location, tid, økonomi osv.
  1. Hvem kan håndtere det? – Har du in-house specialister, der kan håndtere det hele? Hvis ikke, skal du overveje, hvem der skal håndtere det for dig.

Hvis du er i tvivl, om noget af det ovenstående, er det vores klare anbefaling, at du søger eksperthjælp. Om det bare er et par timers sparring eller et fast samarbejde, er det rart at tale med eksperter og få et professionelt perspektiv på mulighederne.

TikTok er en ny, stor og spændende markedsføringsplatform, så hvis du ser potentialet og mulighederne, kan du lige så godt gøre det ordentligt fra start.

Eksperthjælp på alle områder

Så hvad kan du egentlig få hjælp til?

Nordic Social kan hjælpe dig med:

  • Indholds- og videoproduktion til din profil
  • Konkurrentanalyser og dataindsamling
  • Udvikling af koncepter, trends og originalt indhold
  • Community Management
  • Sparring i forhold til strategi- og kommunikationsplanlægning
  • Indsigt i platformens muligheder og begrænsninger
  • … Og alle andre områder du måtte mangle hjælp til på TikTok

Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan få hjælp til – og hvis du slet ikke har tiden eller kompetencerne til at beskæftige dig med TikTok, kan vi overtage hele håndteringen af jeres profil.

Mangler du hjælp til TikTok?

Hos Nordic Social har vi fra starten set TikToks potentiale, og netop derfor har vi opbygget et stort kendskab til alle platformens muligheder, og hvordan man bedst eksekverer på dem.

Så mangler du sparring, content eller en strategi til TikTok, og ønsker du at tale med de bedste og mest erfarne TikTok-specialister i Danmark, så kontakt Alexander Morrabi på alexander@nordicsocial.dk og book et uforpligtende møde eller en samtale. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.