Ressourcer

Instagram lancerer deres nye co-watching feature

georgia-de-lotz-5pjphks6oxg-unsplash-scaled-uai-1440x1080-1

Indholdsfortegnelse

Instagram co-watching

For at hjælpe brugere med at holde kontakten til deres venner i disse tider, har Instagram nu lanceret deres nye co-watching feature.

Ifølge Instagrams egen udmelding tillader den nye funktion dig at kigge rundt på Instagram, sammen med dine venner over videochat. Dette giver dig en helt ny mulighed for at holde kontakten og fortsat være social under karantæne.

Denne nye funktion kom sammen med en masse andre tiltag ift. COVID-19, f.eks. Deres nye “Stay Home” sticker, som allerede er flittigt i brug i stories-sektionen.

Hvordan bruger man Instagram co-watching?

Start en video chat ved at trykke på video chat ikonet i din Direct Message indbakke, eller i en eksisterende Direct Message tråd.

Når du er i gang med din video-chat kan du trykke på foto-ikonet i bunden af venstre hjørne.

Så er du i gang. Du kan nu kigge på gemte, likede og anbefalede billeder og videoer sammen med dine venner.

Vi glæder os til at følge med i udviklingen, og er spændte for hvad Instagram og Facebook ellers ruller ud af spændende tiltag i fremtiden.

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Gør som 5.000 andre og modtag månedlige growth hacks indenfor digital marketing. Månedlig rapporter over trends på de sociale medier og nyheder.

Ved at trykke ’tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage eller kontakte os.