Ressourcer

Instagram lancerer deres nye co-watching feature

georgia-de-lotz-5pjphks6oxg-unsplash-scaled-uai-1440x1080-1

Indholdsfortegnelse

Instagram co-watching

For at hjælpe brugere med at holde kontakten til deres venner i disse tider, har Instagram nu lanceret deres nye co-watching feature.

Ifølge Instagrams egen udmelding tillader den nye funktion dig at kigge rundt på Instagram, sammen med dine venner over videochat. Dette giver dig en helt ny mulighed for at holde kontakten og fortsat være social under karantæne.

Denne nye funktion kom sammen med en masse andre tiltag ift. COVID-19, f.eks. Deres nye “Stay Home” sticker, som allerede er flittigt i brug i stories-sektionen.

Hvordan bruger man Instagram co-watching?

Start en video chat ved at trykke på video chat ikonet i din Direct Message indbakke, eller i en eksisterende Direct Message tråd.

Når du er i gang med din video-chat kan du trykke på foto-ikonet i bunden af venstre hjørne.

Så er du i gang. Du kan nu kigge på gemte, likede og anbefalede billeder og videoer sammen med dine venner.

Vi glæder os til at følge med i udviklingen, og er spændte for hvad Instagram og Facebook ellers ruller ud af spændende tiltag i fremtiden.

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.