Ressourcer

Takeaway igennem Instagram

takeaway-insta

Indholdsfortegnelse

Instagram melder sig ind fortsat ind i COVID-19 kampen

Instagram  har implementerer tiltag, som skal hjælpe små forretninger med at komme igennem krisen. Fra og med d. 15 april har Instagram gjort det muligt for små forretninger, i USA og Canada, at købe gave kort og bestille take-away igennem Appen.  Instagram regner med, at åbne funktionen globalt i løbet af de kommende uger.

Du vil med en virksomhedsprofil bl.a. få muligheden for, at tilføje [Gift Cards] og [Order] på din profils forside. Du vil derudover få muligheden for, at gøre dine følgere opmærksomme på de nye funktioner vha. specielle Story-stickers.

Købsrejsen forkortes

Instagrams hensigt er selvfølgelig at hjælpe små forretninger igennem krisen. Men det er også et tiltag, som bringer digital shopping tættere på Appen. Længe, har Instagram implementeret tiltag, såsom f.eks. Instagram shopping, der har til hensigt at forkorter brugernes købsrejse.

Vi følger spændt med i udviklingen.

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.