Takeaway igennem Instagram

/Academy
Instagram implementerer endnu et tiltag, som er med til at forkorte brugernes købsrejse og hjælpe små forretninger med at komme igennem pandemien.
Estimeret læsetid: < 1 minutter

Mail

Del

Tweet

Instagram melder sig ind fortsat ind i COVID-19 kampen

Instagram  har implementerer tiltag, som skal hjælpe små forretninger med at komme igennem krisen. Fra og med d. 15 april har Instagram gjort det muligt for små forretninger, i USA og Canada, at købe gave kort og bestille take-away igennem Appen.  Instagram regner med, at åbne funktionen globalt i løbet af de kommende uger.

Du vil med en virksomhedsprofil bl.a. få muligheden for, at tilføje [Gift Cards] og [Order] på din profils forside. Du vil derudover få muligheden for, at gøre dine følgere opmærksomme på de nye funktioner vha. specielle Story-stickers.

Købsrejsen forkortes

Instagrams hensigt er selvfølgelig at hjælpe små forretninger igennem krisen. Men det er også et tiltag, som bringer digital shopping tættere på Appen. Længe, har Instagram implementeret tiltag, såsom f.eks. Instagram shopping, der har til hensigt at forkorter brugernes købsrejse.

Vi følger spændt med i udviklingen.

Sulten for mere? Læs flere relaterede nyheder.

Bliv ringet op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer til en uforpligtet snak om din markedsføring.

E-bog: Fremtidens Sociale Medier

* Downloader du e-bogen accepterer du samtidig at modtage marketings materiale fra Nordic Social ApS. Du kan altid framelde dig igen.

Skal vi analysere jeres potentiale på de Sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Skal vi analysere jeres potentiale på sociale medier?

Få en gratis skræddersyet 360° analyse af din virksomheds sociale medier.

Ring mig op