Ressourcer

TikTok donerer $10 millioner til WHO Coronavirus indsats

tik-tok-coronavirus-donation

Indholdsfortegnelse

TikTok melder sig ind i kampen mod coronavirussen

For nyligt offentligjorde TikTok deres partnerskab med WHO. Nu har de så meldt ud, at de også bidrager til indsatsen med 10 millioner dollars.

TikTok er ikke den første digitale platform, som kommer med sådan en udmelding. Sidste uge offentliggjorde Facebook en donation på 100 millioner dollars til forskellige initiativer i kampen mod COVID-19. Google har ligeledes doneret $25 millioner til instanser, som er aktive i kampen på pandemien. LinkedIn har gjort sit, som en del af et kollektiv af virksomheder der sammenlagt har doneret 22 millioner dollars til kampen.

TikTok har set en kæmpe udvikling de sidste par år, og har manifesteret sig som den eneste rigtige sociale platform, der er oppe og bokse med Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. TikTok skiller sig ud med at henvende sig mere til de yngre målgrupper.

TikTok har udsendt følgende meddelelse:

“It’s been gratifying to see the global community rally behind the true heroes of this crisis: the health care professionals around the world who are battling on behalf of us all. We believe it’s essential to do everything we can to help the global health community in this fight, and today TikTok is donating $10 million to the World Health Organization’s (WHO) Solidarity Response Fund. This fund helps the WHO carry out vitally important work, including sending essential supplies to front line health care workers, ensuring communities have access to the latest science-based information, and accelerating efforts to discover life-saving treatments or vaccines.”

TikTok har i det sidste lange stykke tid været den mest downloadede app i store dele af verden. I og med at platformen er vokset så meget, er det fantastisk at se de også tager ansvar i disse krisetider og melder sig til tjeneste i kampen mod COVID-19.

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.