Ressourcer

Få overblik over dine muligheder med et social media bureau

blog

Indholdsfortegnelse

Hvad er et social media bureau? Og hvilke services kan de levere? Svaret er egentlig meget simpelt, så lad os tage et nærmere kig på det.

Hvad er et social media bureau?

Et social media bureau er 100% specialiseret i sociale medier og hjælper andre virksomheder med at håndtere og varetage deres tilstedeværelse på en bred vifte af platforme. Der findes en række forskellige områder, hvorpå et social media bureau kan assistere virksomheder.

Annoncering: Bureauet kan hjælpe med at opsætte, lave og optimere dine betalte annoncer på de sociale medier samt skrive annoncetekster.

Organisk: Bureauet kan være ansvarlig for at vedligeholde, administrere og producere opslag til dine forskellige kanaler. Et social media bureau kan desuden bistå med community management, herunder svare på kommentarer, like andres opslag, svare på beskeder eller kommentere på indhold/opslag, som brugere har lavet.

Content: Bureauet kan også støtte din marketingafdeling og lave content, som kan bruges på tværs af andre kanaler (eks. hjemmeside og nyhedsbrev). Det inkluderer både content i form af billeder og videoer samt grafisk arbejde. Derudover kan bureauet også hjælpe med strategi og konceptudvikling alt efter behov.

Hvad kan du købe hos et socialt medie bureau?

Ofte vil du købe en ydelse.

Ydelserne kan spænde mellem opsætning af paid annoncering og produktion af content til deling af content, organisk varetagelse af profiler, community management eller retargeting. Mange bureauer tilbyder desuden konsulenttimer, hvor du kan sparre med specialister og få planlagt en strategi, som tager udgangspunkt i konkret data og stiller skarpt på alt fra målgrupper til virkemidler.

Alternativt kan du få hjælp til at tage billeder eller optage forskellige små promoveringsvideoer, som du kan anvende på de sociale medier, på din hjemmeside eller blog.

Hos et social media bureau kan du også få sparring omkring din markedsføringsstrategi, eller hvordan du kan bruge sociale medier bedst muligt i forhold til at tiltrække og ramme den rigtige målgruppe.

Ønsker du at komme i gang med at bruge sociale medier, eller bruger du dem allerede og har brug for en ny retning? Så er vores anbefaling, at du som en del af din markedsførings-

strategi taler med specialister på området. Det er både med til at sikre en høj kvalitet og de bedste resultater. 

Hvorfor bør du bruge et social medie bureau som led i din markedsføring?

Den største gevinst ved at bruge et social media bureau er, at du ofte får adgang til meget mere, end du egentlig havde regnet med. Det er nemlig ikke kun indhold i form af content planer, billeder, videoer og copy, du får. Specialister med solide erfaringsgrundlag og bredt kendskab til branchen vil råde og vejlede dig om trends og den nyeste viden.

Samtidig får du mulighed for løbende at udbygge dine services eller nedskalere efter behov. Får du eksempelvis hjælp til annoncering på Facebook men senere ønsker sparring til opstart på TikTok eller Instagram, kan du arbejde videre med selvsamme bureau. Du kan altså skrue op eller ned for antallet af services efter behov. Det er fleksibelt, nemt og smart.

Med brugen af et social media bureau sikrer du endvidere kontinuerlig og ensartet digital kommunikation med en tydelig rød tråd, som er skræddersyet til dit brand. Sidst men ikke mindst er du med garanti sikret værdiskabende resultater for din digitale markedsføring – So what’s not to like?

Nordic Social – Skal vi hjælpe dig med dine sociale medier?

Hos Nordic Social tager vi sociale medier seriøst.

Vores fornemmeste opgave er ikke blot at lave og dele content eller håndtere dine annonceringer. I højere grad styrker vi din virksomheds markedsføring og marketingafdeling og hjælper dig med at udnytte de forskellige social media platforme.

Vores samarbejde med vores kunder bærer altid præg af en høj professionalisme og med virksomheden i centrum. Vi analyserer hele tiden den indsats, vi leverer, hvilket betyder, at vi løbende forbedrer og optimerer vores indsats. Dermed er du sikret, at din markedsføring altid har en effekt.

Er du nysgerrig på, hvordan et samarbejde mellem os og din virksomhed ville se ud, og hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke jeres digitale rejse? Så tag fat i Alexander Morabbi på alexander@nordicsocial.dk

Vurder denne artikel

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.