case

Sådan fik KiMs +23.000 følgere på tre måneder

kims-case-1024-1024-px-768x768
"TikTok is traditionally seen as a brand awareness and community-building channel that primary targets the younger audience. However, when we created the TikTok strategy for KiMs, our objective was not only to attract the younger audiences but also to strengthen top of mind, while driving traffic/performance to our webshop & website. Together with Nordic Social, we have achieved exactly that. Since we launched our TikTok strategy 3 months ago, we have acquired 23.400 followers, generated +180.000 interactions and in the same period increased our top of mind from 80% to 86%. According to that, we saw a +220% increase on orders in one day due to a TikTok Trend"
- Ann Sophie Berg, Head of Digital and Media (Orkla)

Indholdsfortegnelse

Nøgleresultater

 • +23.400 følgere (gns. 7.633 pr. måned)
 • +6.000.000 visninger (gns. 165.046 pr. video)
 • +180.360 interactions (gns. 4.726 pr. video)
 • 80% til 86% i top of mind
 • 13% stigning i webshop sessions
 • Kompetencer: TikTok Management, TikTok Ads

Opsummering af case

KiMs ønskede at opnå tre primære mål med deres tilstedeværelse på TikTok:

 1. Øge brand power og top-of-mind blandt yngre forbrugere.
 2. Øge engagementet med community.
 3. Øge trafik og salg til webshoppen.

Tidligere har KiMs satset meget på traditionelle sociale mediekanaler og tv kombineret med outdoor, radio og streaming.

For nylig har KiMs-brandet investeret i at opbygge deres digitale medier og kreative strategi og udforske flere kanaler til at nå forbrugerne.

Med TikTok var hovedmålet at få et højere afkast af deres investering sammenlignet med de andre kanaler, især med hensyn til nøglemålinger som interaktioner, CPM, ROAS og CPA.

Strategien

For KiMs var det vigtigt at være på TikTok på platformens egne præmisser.

Det betød, at alt indhold skulle være native og skabe værdi for målgruppen.

Indholdsstrategien var delt op i to temaer:

 1. Informativt indhold (did you know?, behind-the-scenes og generel information).
 2. Underholdende indhold (sketches, populære trends og humoristisk indhold centreret omkring chips).

Alt indholdet skulle tilpasses den overordnede brandidentitet og mål for KiMs brandet.

KiMs er et snacking-liberalt mærke, der ikke kun handler om kartoffelchips, men også chokolade og nødder.

KiMs-mærket er selvsikkert og siger tingene, som de er. De er ikke bange for at være kække og tage den lige til grænsen.

Det åbnede op for en masse gode muligheder, som f.eks. denne video:

Eksekvering

Kombinationen af en stærk organisk tilstedeværelse med Spark Ads gjorde det muligt for KiMs at skabe TikTok-native indhold, der appellerede til deres publikum på TikTok.

12 unikke TikToks blev konceptualiseret, produceret og distribueret på månedlig basis, og vi sørgede desuden for den daglige community management.

Vi centrerede vores indholdsstrategi omkring populære og trending koncepter, lyde, sange og hashtags, for at sikre organisk gennemslagskraft.

Den første måned blev brugt på at teste forskelligt indhold for at finde ud af, hvad der ræsonnerede hos den yngre målgruppe på TikTok.

Baseret på organisk data blev de bedst performende kreativer identificeret og promoveret gennem kampagnemålsætningerne “Community Interaction” og “Reach”.

Medieforbruget blev tildelt de bedste kreative, hvor outputtet i forhold til KPI'erne var det højeste.

Gennem hele processen var fokus på at skabe værdi for TikTok-brugere. Intet af indholdet var for kommercielt eller salgsfremmende.

Dette medvirkede, at forbrugerne syntes, at KiMs-mærket var autentisk, ærligt og naturligt, uden at have en klar interesse i selvpromovering.

På trods af dette genererede denne tilgang betydelige kommercielle resultater, som følge af virale videoer, som f.eks. disse med hhv. 1,5 million og 225.000 visninger.

Læs også: Meny’s TikTok video får 14 millioner visninger.

Vil du opleve lignende resultater? ​

Hos Nordic Social hjælper vi en lang række virksomheder med både betalt annoncering, håndtering af sociale medier, content til sociale medier og community management - vi er altid åbne over for at møde nye mennesker og brands!

Kontakt os i dag til en uforpligtet snak om din virksomheds TikTok indsats.

Kontakt

Send os en e-mail

Ring til os

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.