Social Media Ads

Uanset om du er ude efter nye kunder eller at genaktivere din eksisterende kundebase, så har vi løsningen til dig. Vi arbejder strategisk med annoncering på sociale medier på tværs af alle platforme, både for B2B og B2C-virksomheder.

+20 Specialister, klar til at hjælpe dig.

Vi skalerer dine
Sociale medier

Handlinger

Når vi starter nye kunderelationer op tager vi altid udgangspunkt i den eksisterende data. Vi uddrager learnings fra tidligere kampagnestrukturer, content og budgetfordeling. Udfra den data som indsamles bygger vi et skræddersyet setup til kunden som er baseret på forretningsmodellen. Indledningsvist vil vi identificere de vigtigste optimeringsfaktorer såsom kampagnestruktur og kreativer. En kampagnestruktur baseret på kundens data udvikles, og der udarbejdes content med henblik på at opnå de kampagnemålsætninger som kunden har fastsat.

Resultater

#Case #PaidSocial #Ecommerce

Barons skalerer Paid social

#Case #MetaAds

Dhaba hæver ROAS med 1679%

#Case #MetaAds

Reduktivt fordobler antal abonnenter med paid social

#Case #MetaAds

Sådan vækster Female Invest via paid social

#Case #MetaAds

Whole Woman øger ROAS for paid social med 290%

#Case #MetaAds

360° social strategi sikrer Wokshop digital vækst

Bliv ringet op

Nyhedsbrev

Nordic Social er blevet en del af det prisvindende performance marketing-bureau s360!

Det betyder, at vi ud over vores eksisterende services inden for sociale medier nu også kan tilbyde en bred vifte af andre tjenester inden for digital markedsføring, såsom SEO, Google Ads og meget, meget mere.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte Director og Co-founder, Alexander Morabbi. Du kan enten udfylde formularen nedenfor eller fange ham via E-mail eller +45 42760647.